Despre Noi

Geomis Land este o companie romaneasca experimentata in realizare site web, realizare foto-video, dezvoltare site web care sa se potriveasca fiecarui buget. Vom fi bucurosi sa colaboram, nu te vom dezamagi!

OBIECTIVE
Obiectivul nostru principal este sa oferim in toate fazele relatiei noastre cu clientii, incepand de la primul contact pana la suportul tehnic, produse de calitate si un inalt nivel de profesionalism.
De aceea, Geomis Land nu se margineste doar la a oferii suport in IT si produse performante, Geomis incearca sa construiasca relatii cu clientii pe termen indelungat.

OFERIM
Realizare Site Web de prezentare, Realizare Foto-Video, Fotografie, Filmare, Postare anunturi publicitare, Optimizare SEO si mentenanta, Consultanta IT, Realizare si Redesign Website, Realizare Magazine Online, Shop Online, Depanare Calculatoare, Promovare Online, Realizare Blog, Bloging, Parteneriate, etc.

Tag-uri: Site Web, Creare Site Web Ieftin, Realizare Site Web ieftin, Creare Site Web, Realizare Site Web, Site Web Ieftin