Creare Site de Prezentare

Creare Site de Prezentare

Noi suntem echipa Geomis si daca ai ajuns pe site la noi cautand in Google creare site de prezentare , realizare site de prezentare sau realizare website, indiferent de cum formulati, serviciul este acelasi.  O platforma online  reprezinta imaginea afacerii tale si trebuie realizata cu grija de catre o echipa profesionista!

Creare Site de Prezentare

Site-urile de prezentare  sunt primele servicii oferite de echipa Geomis inca din 2009  si suntem actualizati cu toate noutatile.

Crearea unui site de prezentare este o modalitate de a te face cunoscut si a-ti promova afacerea in mediul online si totodata de a atrage potentiali clienti pe platforma.

Avand in vedere ca mai bine de 75% din utilizatori acceseaza site-uri pe mobile, noi executam doar website-uri de prezentare responsive si totodata site-uri de prezentare securizate conform reglementarilor GDPR la nivel international.

Site-ul de prezentare trebuie sa fie bine optimizat pentru motorul de cautare Google, astfel incat sa fie usor de gasit de potentialii clienti.

Cand realizam un site tinem cont de platforma utilizata astfel incat optimizarea SEO sa poata fi realizata pentru a asigura succesul printre concurenta din domeniul in care activezi.

Oferta Pret Site de Prezentare

Fiecare proiect este unic si preturile sunt personalizate in functie de particularitatile si functionalitatile site-ului.

  • Design pentru fiecare pagina din site;
  • Site multi-language ( EN, FR, IT, DE, BG,HU, etc);
  • Formular de contact personalizat;
  • Integrare procesator de plati : MobilPay, uPay etc.;

Creare Site de Prezentare

Creare Site de Prezentare

Creare Site de Prezentare