Creare Magazin Online

Cheia succesului afacerii tale este magazinul tau online! “

Creare Magazin Online

Fie ca este vorba de shop online sau magazin online, echipa Geomis vine in ajutorul tau cu o solutie performanta, sigura si optimizata.

Magazinul tau online nu trebuie sa fie limitat doar la design, desi acesta este important, nu reprezinta totul. Acesta trebuie sa fie perfect functional,  cu certificat SSL, detalii si setari privind metode de livrare, de plata, termeni si conditii, totul conform GDPR/2019.

Totodata, realizam un site personalizat pentru piata din Romania, caci fiecare piata are particularitatile ei iar varianta de e-commerce pe care noi o propunem este potrivita pentru nevoile tale indiferent de tipul sau marimea afacerii tale. Aceasta platforma e-commerce care contine un numar foarte mare de functii si module.

 

Cateva din caracteristicile importante :

 

  • Administrarea site-ului trebuie sa aibe o interfata simpla astfel incat administratorul sa poata actualiza atat preturile cat si stocurile.
  • Rapoarte realizate pe baza vanzarilor si comenzilor cu sau fara cont
  • Implementare formulare  de contact, solicita oferta, etc.
  • Actualizarea ofertelor de produse, promotiilor prin cupoane si vouchere.

Oferta Pret Shop Online

 

Preturile difera in functie de functionalitatile site-ului si de platforma de e-commerce aleasa. Recomandarea noastra este WoCommerce, insa la cerere putem realiza shop-uri online pe Magento sau PrestaShop.

Daca vrei sa afli pretul pentru un magazin online profesional, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata pentru afacerea ta, iar noi venim cu cea mai buna solutie!

creare magazin online

creare magazin online

creare magazin online

creare magazin online
creare magazin online