Postare anunturi publicitare

Postare Anunturi Publicitare

Postare anunturi publicitare

Creste-ti vanzarile! Clientii te vor gasi peste tot pe internet! 
Geomisc iti publica anuntul publicitar pe un numar mare de site-uri! 
Serviciul de postare anunturi pe siteuri a fost lansat de Geomis Land in 2013 si treptat a fost pus la punct si optimizat astefl incat din ce in ce mai multe siteuri de anuntururi au devenit partenere si au oferit avantaje si bonusuri.
Geomis Land – cea mai buna solutie de promovare pe ‘net!

Site-urile de anunturi sunt indexate zilnic de motoarele de cautare: Google , Yahoo etc… Anuntul tau va fi postat pe toate sit-eurile de anunturi bine alese, astfel cresc sansele ca motoarele de cautare sa indexeze paginile in care se gasesc anunturile tale. Datorita page rank-ului si numarului mare de siteuri , Google va afisa in top anuntul tau si va acorda un plus de incredere siteului tau prin linkurile obtinute de pe siteurile de anunturi!

Publicam 100% manual. 

Google penalizeaza spam-ul si promovarea prin softuri si aplicatii automate

Echipa Geomis posteaza manual anunturile pe fiecare site in parte (poti asista la sediul nostru). 
Nu folosim nici un fel de soft care sa automatizeze postarea anunturilor. Google nu agreaza astfel de practici si penalizeaza acest gen de promovare automata. Intr-unul din articolele noastre anterioare am demonstrat acest lucru prin exemple si experimente.

Google poate determina timpul in care se propaga un anunt in reteaua de siteuri sau un link in directoarele web. Un anunt postat in 600 siteuri in doar 20 de secunde nu poate fi considerat decat SPAM de catre Google. Recomandam doar postarea prin operatori umani deoarece efectele de penalizare pot fi ireversibile.

Garantia returnarii banilor!

Daca nu esti pe deplin multumit de rezultatele muncii noastre iti returnam imediat banii! Daca anuntul tau nu va aparea pe mai mult de 20% din siteurile cu anunturi pe care trebuiau publicate, vei primi imediat banii inapoi. Astfel , postarea de anunturi prin Geomis este pentru tine o afacere SIGURA, si eficienta!

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la pagina Contact.